Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CONAD otvorio novi supermarket u Prištini

CONAD otvorio novi supermarket u Prištini

CONAD ne odustaje od investiranja na kosovsko tržište. Nakon lošeg perioda i zatvaranja maloprodajnih objekata, CONAD je otvorio novi supermarket i predstavio širok spektar novih proizvoda iz matične države.

Italijanski CONAD je 6. aprila u 12h, svečano otvorio savremeno uređen supermarket u Prištini i tako najavio povratak na tržište *Kosova. Novi maloprodajni objekat kupcima nudi više hiljada artikala, a kako ističu iz CONAD-a, asortiman je od sada proširen i na nove italijanske proizvode osluškujući zahteve i potrebe njihovih potrošača, što je i njihov prioritet. Potrošači će u novom objektu moći da pazare svakim danom od 08 do 22h. Podsetimo, CONAD je prošle godine bio pred potpunim povlačenjem sa tržišta Kosova zatvaranjem supermarketa, ali i velikog hipermarketa u predgrađu Prištine u sklopu GRAND Store centra, na čijem je mestu krajem prošle godine otvoren Super Viva maloprodajni objekat u vlasništvu domaće kompanije. 

Prilikom zatvaranja hipermarketa i gašenjem zvaničnog sajta na Kosovu, iz CONAD-a nisu bili raspoloženi da odgovore na naša pitanja o daljim planovima. U zemljama u okruženju, CONAD je prisutan u Albaniji, dok je u Srbiji i Crnoj Gori, robna marka italijanskog trgovca prisutna na rafovima Aroma marketa i Conto diskonta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum