Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ruski trgovački lanci žele proizvode iz Srbije

Ruski trgovački lanci žele proizvode iz Srbije

Veliki ruski trgovinski lanci "Magnit Tender", "OK" i "Lenta" zainteresovani da prodaju proizvode iz Srbije, izjavio je danas ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević. "Pored plasmana proizvoda i Srbije, razgovarali smo i o mogućnostima proizvodnje u Srbiji pod brednovima ovih trgovačkih kompanija", rekao je Milosavljević na zatvaranju Nacionalne izložbe Srbije u Krasnodaru.

Ruske kompanije, kako je rekao, izrazile su veliko interesovanje za plasman srpskih proizvoda, kao što su voće i povrće, mlečni proizvodi, meso i mesne prerađevine, konditorski prozivodi, odeća i obuća, na tržište Ruske Federacije.  On je dodao, kako je objavilo Ministarstvo trgovine, da su otvorene nove mogućnosti za velike infrastrukturne projekte u kojima bi učestvovale srpske i ruske kompanije.
"Nacionalna izložba Srbije bila je odlična prilika za povratak srpskih preduzeća u Krasnodarski kraj, koji je treći u Rusiji po obimu investicija", ocenio je Milosavljević.
Na izložbi, koja je otvorena u Krasnodaru 5. novembra, svoje proizvode i usluge predstavilo je 55 preduzeća iz oblasti poljoprivredno-prehrambene industrije, građevinarstva i projektovanja, industrije nameštaja i opremanja i robe široke potrošnje.

 

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum