Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dva nova NAMEX marketa u Bosni i Hercegovini

Dva nova NAMEX marketa u Bosni i Hercegovini

Trgovačka kompanija NAMEX, saopštila je, da je otvorila novi maloprodajni objekat, ali i najavila nova otvaranja u narednom periodu.

Najveći Hercegovački maloprodajni lanac NAMEX, otvorio je novu 25. po redu poslovnicu u Stocu na adresi Humska bb. Kako je saopšteno iz trgovačkog lanca, novi NAMEX market na 250 kvadrata prodajne površine nudi širok izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala, a povodom otvaranja, za nove kupce su pripremili program dobrodošlice i akcijska sniženja do -50% i brojna druga iznenađenja. Kompanija je izrazila zahvalnost svima koji su zajedno sa njima radili na otvaranju novog marketa i na ljubaznom prijemu domaćeg stanovništva. 

NAMEX koji je nedavno obeležio 10. godina poslovanja, najavio je otvaranje nove poslovnice i u Drinovcima. Prvi NAMEX market otvoren je 2007. godine u opštini Široki Brijeg. Maloprodajna mreža rasprostranje je danas u gradovima Ljubuški, Mostar, Široki Brijeg, Čapljina i Čitluk.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum