Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Emmezeta centar u Srbiji

Novi Emmezeta centar u Srbiji

Emmezeta uskoro otvara novi prodajni centar u Srbiji, saopšteno je iz ove kompanije.

Kako je navedeno, centar će biti otvoren u blizini Čačka, u mestu Preljina (nekadašnji hipermarket Interex). Na kružnom toku u Preljini nalaziće se prostor od 3.000 kvadratnih metara, sa velikim parkingom i širokim asortimanom svega potrebnog za vaš dom. Kupce će u novootvorenoj Emmezeti očekivati raznovrsna ponuda nameštaja, dekoracije i tehnike. Ukratko, na teritoriju opštine Čačak stiže Emmezeta centar sa uspešnim konceptom „Niske cene svaki dan“, koji u Beogradu posluje već više od dve godine. 

Emmezeta svojim novim centrom u Preljini otvara čak 50 novih radnih mesta. U dogovoru sa gradonačelnikom Čačka odlučeno je da će prioritet u zapošljavanju imati lica iz porodica koja nemaju ni jednog zaposlenog člana. Takođe, svim posetiocima biće obezbeđena još jedna pogodnost – autobuska linija kompanija „Autoprevoz“ koja će saobraćati iz centra Čačka do Emmezete u Preljini.

Objekat u Čačku biće drugi objekat Emmezete u Srbiji, posle centra u Beogradu, na Bežanijskoj kosi. Kako se navodi, cilj je da Emmezeta centri budu dostupni potrošačima širom Srbije.

Emmezeta centar je deo Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum