Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour širi Supeco maloprodajni brend u regionu

Carrefour širi Supeco maloprodajni brend u regionu

Francuski trgovac Carrefour, otvorio je u Rumuniji još jedan rebrendirani Billa supermarket koji će od sada poslovati pod Supeco maloprodajnim brendom. 

U gradu Galati (Galac) Carrefour je svečano otvorio novi, peti po redu Supeco supermarket u Rumuniji koji se nalazi na mestu nekadašnje Bille. Kako je saopštio trgovac, ovo je peta po redu prodavnica novog maloprodajnog brenda kombinacije supermarketa i Cash&Carry-a, sa fokusom na sveži program proizvoda. Supeco objekti se prostiru na površinama od 1.500 do 2.000 kvadrata, a prva je otvorena pre oko dve godine. 

Carrefour u Rumuniji posluje i sa 32 hipermarketa, 118 marketa, 44 Express i 10 Contact prodavnica. Maloprodajna mreža je bogatija i za 84 Bille koje su preuzete prošle godine. 

Francuski Carrefour je najveći trgovački lanac u Evropi. Ipak, u našem regionu prisutan je samo u Rumuniji u kojoj beleži rast i najavljuje nova ulaganja. Franšizni objekti ovog lanca više nisu prisutni u Makedoniji, Bugarskoj i Albaniji, dok trenutno traje i potpuno povlačenje i sa tržišta Grčke i Kipra gde će se na prodavnice pod ovim brendom postaviti logo Grčkog Sklavenitisa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum