Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BIPA planira ekspanziju u Hrvatskoj sa pedeset novih drogerija

BIPA planira ekspanziju u Hrvatskoj sa pedeset novih drogerija

Nemačka Rewe Grupa kroz lanac drogerija BIPA planira da investira dodatnih četiri miliona evra na hrvatskom tržištu tokom 2017. godine. U dugoročnim planovima, lanac planira da se pojavi na pedeset novih lokacija. 

BIPA je u Hrvatskoj zabeležila rast prodaje u odnosu na godinu ranije od 22,01% što je oko 60 miliona kuna. Rewe Grupa je nedavno i zvanično povukla svoje BILLA supermarkete iz Hrvatske, međutim, u planu Grupe je da se u lanac drogerija u njenom sastavu investira dodatnih četiri miliona evra, koliko je investirano u širenje maloprodaje i tokom 2016. godine. 

Lanac BIPA u Hrtvatskoj posluje već punih deset godina. Plan trgovačke kompanije je da se u narednih nekoliko godina otvori pedeset novih trgovina i postanu vodeći lanac drogerija na tom tržištu. Podsetimo, sestrinska kompanija BILLA povukla se iz Hrvatske prodajom svojih supermarketa SPAR-u koji je uz maloprodajne objekte preuzeo i logistički centar u Sv. Heleni. 

REWE Grupa poseduje oko 10.000 maloprodajnih objekata u 14 evropskih zemalja sa brendovima BIPA, BILLA, Penny diskontima , Merkur supermarketima i drugima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum