Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti ALDI: Novi logo i veća ponuda artikala u svim državama

ALDI: Novi logo i veća ponuda artikala u svim državama

Nemački ALDI Süd, saopštio je, da je od nedavno otpočeo sa postavljanjem novog logo-a na svim maloprodajnim objektima u kojima posluje ogranak ALDI Grupe. 

Kako navode iz ALDI Sud-a, novi logo koji je počeo da se postavlja na svim diskontima je evolucija, a ne potpuni raskid sa prošlošću. To je energični dizajn, koji odražava dinamičan napredak i inovativne promene i razvoj cele kompanije, dodaju iz Aldi-ja. Filijala ALDI Sud-a u Mađarskoj, takođe je objavila da je otpočela sa postavljanjem novog logo-a na svim prodavnicama i da će se u budućnosti pored njega, fokusirati na snažnu ekspanziju otvaranjem više od sto diskont marketa na novim lokacijama. Takođe, iz ALDI Sud-a je napomenuto i da će se povećati ponuda u njihovim maloprodajnim objektima u svim državama u kojima posluju.

Günther Helm, CEO Hofer Grupe i Bernhard Haider, CEO ALDI Mađarska, su istakli, da ALDI kao moderna kompanija drži korak sa vremenom, što je vidljivo u svim segmentima poslovanja, u kojima se izdvajaju savremene usluge, širenje asortimana, razvoj maloprodajne mreže, društveno odgovorne aktivnosti i moderan dizajn. 

ALDI Grupa koja posluje sa dve kompanije, ALDI Sud i ALDI Nord, je jedna od najvećih trgovačkih grupacija u svetu sa više od 10.000 diskonta u 17 država Evrope, SAD-a i Australije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum