Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Shoppi Retail Park stiže u Smederevo, H&M prodavnica na 1.500m2

Shoppi Retail Park stiže u Smederevo, H&M prodavnica na 1.500m2

H&M Hennes & Mauritz AB, otvara novu prodavnicu u Srbiji koja će se nalaziti u sklopu Shoppi Retail Park-a u Smederevu, saopšteno je danas iz kompanije.

Kako je navedeno, nova H&M prodavnica nalaziće se u sklopu SHOPPI retail parka u Smederevu koja će se prostirati na 1.500 kvadrata prodajne površine. Otvaranje nove prodavnice planiran je za jesen tekuće godine. Kompanija H&M Hennes & Mauritz prisutna je na srpskom tržištu od 2013. godine i trenutno na njemu poseduje deset maloprodajnih objekata koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Zrenjaninu i Nišu. Iz H&M su dodali, da svakodnevno dobijaju nov asortiman garderobe i modnih dodataka za žene, muškarce, decu i bebe.

MPC Properties, otpočeo je nedavno radove na izgradnji i trećeg po redu Shoppi Retail Park-a u Srbiji koji će se nalaziti u Smederevu. Novi maloprodajni centar prostiraće se na 9.400 kvadrata prodajnog prostora i ponudiće više od 20 domaćih i međunarodnih brendova. U pitanju je veliki i moderni prizemni objekat koji zadovoljava sve međunarodne standarde. Novi Retail Park će pored velikog broja prodavnica, posedovati i parking sa 330 mesta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum