Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tomić: Ikea zainteresovana za Simpo

Tomić: Ikea zainteresovana za Simpo

Čuvena švedska fabrika nameštaja “Ikea” zainteresovana je za privatizaciju vranjanske fabrike nameštaja “Simpo”, potvrdio je predsednik kompanije iz Vranja Dragan Tomić. “Veliki posao bi mogao da se sklopi već sredinom naredne godine, ako se sve kockice sklope”, rekao je Tomić za beogradske “Večernje novosti”.

Tomić navodi da je plan da se sa “Ikeom”, čija je delegacija ove sedmice posetila Vranje, napravi “velika fabrika za nameštaj od masiva i komadni nameštaj u visokom sjaju, koji prodire u Evropi i u svetu i da se modernizuju postojeći kapaciteti”. “Ikea” je jedna od najvećih kompanija nameštaja u svijetu, koja je osnovana 1943. godine i do danas ima 254 prodajna centra u 35 država sveta.

Demant?

Ikea" nije zainteresovana za kupovinu vranjske fabrike nameštaja „Simpo", niti je sa bilo kim pregovarala o toj akviziciji, tvrdi za Biznis izvor blizak vrhu švedske kompanije, demantujući tvrdnje predsednika „Simpa" Dragomira Tomića da će od sredine 2009. postati strateški partner njegove kompanije, objavljene juče u beogradskim medijima.

Nameštaj “Ikee” poznat je po pristupačnim cenama i specifičnom dizajnu.

 

Izvor: Retail Serbia Portal, Večernje novosti, Biznis

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum