Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Radno vreme trgovinskih lanaca za prvomajske praznike

Radno vreme trgovinskih lanaca za prvomajske praznike

Prodavnice i drugi maloprodajni objekti u Srbiji će tokom prvomajskih praznika uglavnom imati prilagođeno radno vreme.

Marketi svih formata kompanije Delez Srbija (Maxi supermarket, Shop&Go i Tempo)  će nedelju, 30. aprila uglavnom imati redovno radno vreme. dok će Prvi maj biti neradan dan za većinu Maxi supermarketa i Shop&Go prodavnica. Tempo hipermarketi će raditi redovno. Redovno radno vreme tokom prvog maja imaće i Maxi supermarketi na Zlatiboru. U utorak, 2. maja će za potrošače biti otvorene određene prodavnice, dok će 3. maja sve raditi po redovnom radnom vremenu.

Univerexport prodavnice će u nedelju, 30. aprila, raditi produženo u svim maloprodajnim objektima kompanije,  i to do 22 časa. Izuzetak je objekat "Prvi" u Novom Sadu (Bajči Žilinskog 4) koji u nedelju radi do 21.30, kao i objekat na Novosadskom SPENS-u čije radno vreme je non-stop. Za praznik rada, radno vreme je do 12 h, za većinu maloprodajnih objekata. Objekti u okviru tržnih centara (Aviv Park Zvezdara i Zemun park) se prilagođavaju radnom vremenu centara.

Gomex - Nedelja, 30. april - Redovan radni dan, osim prodavnica Apatin Centar, Kupusina i Njegoševo koji će raditi do 13h i objekta "Stara Pijaca" u Zrenjaninu za koji je nedelja neradan dan. Ponedeljak, 01. maj - Svi maloprodajni objekti rade do 14h (JEDNA SMENA) osim prodavnica Apatin Centar, Kupusina i Njegoševo kojima je nedelja neradan dan. Utorak, 02. maj - Svi maloprodajni objekti rade po istaknutom radnom vremenu. Maloprodajni objekat "Dragstor" Zrenjanin, Žitni trg br. 4, će tokom praznika raditi po istaknutom radnom vremenu odnosno od 06 do 23:30h.

Roda i IDEA prodavnice će raditi prema redovnom radnom vremenu 1. i 2. maja 2017.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum