Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Super Vero trgovinski lanac za 2016. godinu

Super Vero trgovinski lanac za 2016. godinu

Super Vero je dobitnik Top Serbian Brends Awardsa za 2016. godinu, saopštila je Grčka trgovačka kompanija Veropoulos.

Kako navode iz Veropoulosa, Super Vero je dobitnik zlatne plakete, prestižnog priznanja Top Serbian Brend za 2016. godinu u kategoriji KORPORATIVNI BREND - TRGOVINSKI LANCI. „Pobedili smo po izboru građana Srbije, koji su nas izabrali za trgovinski lanac u prošloj godini. Osnovni kriterijumi za dodelu ove prestižne nagrade su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Kompanija Veropoulos, prisutna je na tržištu Srbije od 2002. godine otvaranjem prvog trgovačkog centra Super Vero na Novom Beogradu koji se prostire na više od 2.000 kvadrata prodajne površine. Super Vero se danas nalazi na ukupno šest lokacija u Beogradu. Od sredine prošle godine Veropoulos je postao nosilac franšize brenda Jumbo za otvaranje robnih kuća u Srbiji i regionu. Trgovačka kompanija je saopštila da će se nakon otvaranja Jumbo prodavnica u Beogradu, ekspanzija nastaviti u Novom Sadu i Bosni.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum