Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srbija i region: KFC pravi ekspanziju sa pet novih restorana

Srbija i region: KFC pravi ekspanziju sa pet novih restorana

Najpoznatiji lanac brze hrane pilećih specijaliteta KFC, otpočeo je snažnu ekspanziju na Balkanu otvaranjem pet novih restorana.

KFC je u Beogradu svečano otvorio novi, šesti po redu restoran u Srbiji, koji se nalazi u sklopu novootvorenog šoping mola BIG Fashion na Karaburmi. Novi KFC restoran i prvi u ovom delu grada zauzima površinu od 100 kvadratnih metara. Novim otvaranjem, KFC je sada prisutan na pet lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu. Kosovska Mitrovica je još jedan grad u kome je od sada prisutan ovaj lanac restorana. Tokom aprila, svečano je otvoren prvi restoran u tom gradu koji ispunjava visoke KFC standarde. Ekspanzija se nastavlja i u Prištini otvaranjem drugog po redu restorana u tom gradu koji se nalazi u sklopu benzinske stanice Petrol Company. 

KFC Hrvatska je takođe nastavila da širi prodajnu mrežu. Novi KFC restoran svečano je otvoren u Splitu u sklopu City Center one. Ovo je prvi restoran u tom gradu i šesti u Hrvatskoj. 

Rumunska flijala KFC-a saopštila je da je obeležila 20. godina rada na tom tržištu. Poslednji novootvoreni KFC restoran nalazi se u sklopu City Mall-a u gradu Pjatra Njamc. Ovo je 63. po redu restoran u Rumuniji a kompanija koja je nosilac franšize najavljuje dalje širenje i nove investicije. 

Susedna Mađarska ima najrazvijeniju KFC mrežu restorana u regionu. Samo u Budimpešti i okolini, lanac je prisutan na više od 30 lokacija. Restorani se nalaze i u svim većim mestima širom zemlje. 

Prvi KFC restoran otvoren je 1930. godine. Trenutno u svetu posluje 16.000 restorana u više od 100 zemalja, a na našem tržištu prisutan je kroz franšizu od 2007. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum