Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija diskontera: Otvoren 70. KAM Market u Makedoniji

Ekspanzija diskontera: Otvoren 70. KAM Market u Makedoniji

Makedonski diskonter KAM Market nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem novog diskonta u Skoplju.

KAM Market je saopštio da je 29. aprila svečano otvorio novi, 70. po redu diskont u Makedoniji, koji se nalazi na adresi 20. ulica 138. u Skoplju (Saraj). Novi maloprodajni objekat najvećeg diskontera u Makedoniji prostire se na 328 kvadrata prodajne površine. U ponudi se nalazi oko 850 artikala prehrane i neprehrane, od kojih je većina proizvedena u Nemačkoj. KAM Market je od prošle godine prisutan i na *Kosovu otvaranjem dvanaest diskonta na mestima nekadašnjeg trgovca Diambe.

Makedonska trgovačka kompanija je najavila i ulazak na tržišta Bugarske i Albanije, međutim još uvek nije najavljeno kada bi poslovanje u tim državama moglo da otpočne.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum