Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ahold Delhaize: AB Vassilopoulos investira još 100 miliona evra u Grčku

Ahold Delhaize: AB Vassilopoulos investira još 100 miliona evra u Grčku

Grčka trgovačka kompanija AB Vassilopoulos, u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe, planira nove investicije kroz otvaranje novih skladišnih kapaciteta i velikog broja novih maloprodajnih objekata.

Leonidas Vrettakos, COO AB Vassilopoulos, izjavio je nedavno da će kompanija nakon dobrih poslovnih rezultata u 2016. godini nastaviti da investira na grčko tržište. U planu za 2017. godinu su nove investicije u vrednosti od 100 miliona evra u širenje maloprodajne mreže i otvaranje novih skladišnih kapaciteta. AB Vassilopoulos planira da tokom ove godine bude prisutan sa 30 novih supermarketa, a kako je najavljeno, postoji mogućnost i za nove akvizicije kako bi se povećala prisutnost na Kritu i Solunu. Kompanija Ahold Delhaize je u Grčkoj prisutna sa maloprodajnim brendovima AB Vassilopoulos, AB MEGA i ENA FOOD Cash&Carry koji je od prošle godine prisutan i na Rodosu, ali i kroz format marketa Shop&Go koji su prisutni i na tržištu Srbije. 

Nezvanično, kompanija je izrazila zainteresovanost i za preuzimanje najvećeg trgovca na severu Grčke, Masoutisa, koji je nedavno otvorio veliki broj supermarketa i Cash&Carry objekata. Iako su iz Masoutisa negirali nezvanične najave, spominje se da bi trgovačka Grupa Ahold Delhaize za njegovo preuzimanja izdvojila oko 350 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum