Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi VERO, Idea i AROMA marketi

Novi VERO, Idea i AROMA marketi

Kompanije Veropoulos, Domaća Trgovina i Mercator nastavile su širenje maloprodajne mreže otvaranjem objekata na novim lokacijama u Crnoj Gori i Makedoniji.

Grčka trgovačka kompanija Veropoulos i pored povlačenja sa matičnog tržišta prodajom svojih trgovina kompaniji Metro AEBE, svoju ekspanziju nastavlja u Makedoniji otvaranjem novog VERO marketa u Tetovu. U novi trgovački objekat Veropoulos je investirao dva miliona evra i doneo sto novih radnih mesta. U sklopu njega otvoreno je još jedno prodajno mesto brenda Jumbo u kome se nalazi veliki izbor igračaka, stvari za kuću i sezonski program.

Domaća Trgovina koja je prisutna i na našem tržištu sa marketima Aroma, povećala je svoje prisustvo u Budvi otvaranjem novog maloprodajnog objekta na još jednoj lokaciji. 24. aprila u 09h, Aroma je otvorila još jedan market u Budvi, na adresi Filipa Kovačevića 24. Trgovačka kompanija koja pravi eskpanziju na tržištima Srbije i Crne Gore, raspisala je konkurs koji traje do 10. maja za otvaranje novih radnih mesta u Crnoj Gori tokom trajanja turističke sezone.

Kompanija Mercator CG otvorila je 27. aprila svoju prvu Idea prodavnicu u Šavniku. U 112. po redu Idea prodavnici u Crnoj Gori zaposleno je sedam novih radnika. Idea je saopštila, da će nova prodavnica biti prepoznatljiva po svežem sektoru - mesa, voća i povrća, ali i prijatnom ambijentu i usluzi. Idea je u Crnoj Gori nedavno otvorila i novu prodavnicu, drugu po redu u Spužu. Nešto ranije, otvoreno je i nekoliko renoviranih prodavnica na kojima je izvršena modernizacija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum