Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Diskonter NETTO kroz partnerstvo u Srbiji

Diskonter NETTO kroz partnerstvo u Srbiji

DTL (Domaći Trgovački Lanac) i poznati evropski diskonter NETTO otpočeli su saradnju, saopštio je DTL u Srbiji.

DTL (Domaći Trgovački Lanac) će kako je saopštio od sada potrošačima ponuditi i proizvode jednog od najpoznatijeg evropskog lanca diskonta NETTO. Domaći trgovački lanac je asocijacija domaćih trgovačkih maloprodajnih lanaca osnovana početkom 2011. godine koja objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća sa preko 570 maloprodajnih objekata na celoj teritoriji Republike Srbije.

Članice DTL-a su BB Trade sa PerSu maloprodajnom mrežom rasprostranjenom u Vojvodini, Senta Promet iz Sente, trgovački lanac Medius iz Nove Pazove, VUM najveći trgovac u Šapcu, Europrom iz Valjeva, Tekijanka iz Kladova, Podunavlje Bačka Palanka, Styline iz Požarevca, Kastrum, Morava i drugi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum