Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ceremonijom postavljanja kamena temelja otpočeti radovi na STOP SHOP ritejl parku u Lazarevcu

Ceremonijom postavljanja kamena temelja otpočeti radovi na STOP SHOP ritejl parku u Lazarevcu

U Lazarevcu je održana svečana ceremonija kojom je otvoren početak radova na STOP SHOP ritejl parku.

STOP SHOP je brend austrijske kompanije za nekretnine IMMOFINANZ, a ritejl park u Lazarevcu je njihova četvrta lokacija u Srbiji. Zvaničnom polaganju kamena temeljca prisustvovali su gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i predstavnici IMMOFINANZ-a.

STOP SHOP Lazarevac će obuhvatati prodajni prostor od oko 10.000 kvadratnih metara i skoro 160 parking mesta, a otvaranje ovog ritejl parka je zakazano za septembar 2017. godine.

Kompanija IMMOFINANZ je od dolaska na srpsko tržište 2015. godine otvorila tri STOP SHOP ritejl parka u Nišu, Čačku i Valjevu, a iskustva iz ovih gradova i potražnja naših zakupaca su nas ohrabrila da se oprobamo i na beogradskom tržištu. U 2017. godini ambiciozno završavamo tri nova projekta - STOP SHOP Vršac, Lazarevac i Požarevac, koji obuhvataju prostorom za zakup od ukupno 23.800 kvadratnih metara. Plan je da u narednim godinama još više rastemo“, rekao je Darko Grizelj, menadžer imovine u kompaniji IMMOFINANZ danas na ceremoniji postavljanja kamena temeljca.

STOP SHOP ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa, sa 23 atraktivna domaća i internacionalna brenda. U okviru STOP SHOP-a trenutno se nalazi 67 maloprodajnih objekata u osam zemalja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum