Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kosovska Mitrovica dobija EMONA tržni centar na 20.583m2

Kosovska Mitrovica dobija EMONA tržni centar na 20.583m2

Gradska Uprava Grada Kosovska Mitrovica i predstavnici kompanije EMONA potpisali su sporazum koji predviđa iznajmljivanje objekta u kome se planira otvaranje novog trgovačkog centra u tom gradu. 

Kompanija EMONA najavila je da će novi hipermarket uz veliki broj pratećih maloprodajnih brendova biti otvoren u Kosovskoj Mitrovici na površini od 20.583 kvadrata. Budući trgovački centar posedovaće i otvoreni parking koji će zauzimati površinu od 2.439 kvadrata. Prema potpisanom ugovoru, EMONA je objekat u vlasništvu Grada zakupila na 15 godina i mesečno će za njega plaćati iznos od 41.100 evra. Iz EMONE su istakli, da veruju da će novi objekat, koji je vrlo funkcionalan postati veoma koristan za građane Kosovske Mitrovice, kako za one iz severnog, tako i iz južnog dela grada. 

EMONA je jedna od većih trgovačkih kompanija na *Kosovu koja poseduje veliku maloprodajnu mrežu sa više prodajnih formata. Kompanija je saopštila i da će u narednom periodu zaposliti veliki broj radnika na svim pozicijama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum