Kosovska Mitrovica dobija EMONA tržni centar na 20.583m2

Emona city Kosovo

Gradska Uprava Grada Kosovska Mitrovica i predstavnici kompanije EMONA potpisali su sporazum koji predviđa iznajmljivanje objekta u kome se planira otvaranje novog trgovačkog centra u tom gradu. 

Kompanija EMONA najavila je da će novi hipermarket uz veliki broj pratećih maloprodajnih brendova biti otvoren u Kosovskoj Mitrovici na površini od 20.583 kvadrata. Budući trgovački centar posedovaće i otvoreni parking koji će zauzimati površinu od 2.439 kvadrata. Prema potpisanom ugovoru, EMONA je objekat u vlasništvu Grada zakupila na 15 godina i mesečno će za njega plaćati iznos od 41.100 evra. Iz EMONE su istakli, da veruju da će novi objekat, koji je vrlo funkcionalan postati veoma koristan za građane Kosovske Mitrovice, kako za one iz severnog, tako i iz južnog dela grada. 

EMONA je jedna od većih trgovačkih kompanija na *Kosovu koja poseduje veliku maloprodajnu mrežu sa više prodajnih formata. Kompanija je saopštila i da će u narednom periodu zaposliti veliki broj radnika na svim pozicijama.