Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO nastavlja ekspanziju u Solunu otvaranjem 223. supermarketa

METRO nastavlja ekspanziju u Solunu otvaranjem 223. supermarketa

Grčka METRO Grupa je saopštila da je u Solunu otvorila novi supermarket čime nastavlja ekspanziju na severu zemlje.

Novi maloprodajni objekat METRO-a koji posluje pod formatom supermarketa i pod brendom My Market svečano je otvoren u Solunu na 600 kvadrata prodajne površine. Supermarket se nalazi u ulici Μάρκου Μπότσαρη u naselju Analipsi i nudi širok izbor domaćih i uvoznih brendova na dva nivoa savremeno uređenog trgovačkog objekta. Novootvoreni My Market je 223. po redu u Grčkoj i 11. po redu u Solunu. 

Menadžment kompanije je prilikom svečanog otvaranja istakao da je Solun za njih strateški važan grad u kome će se fokusirati na širenje mreže i u narednom periodu. Podsetimo, METRO AEBE je pre nešto više od godinu dana preuzeo sve trgovačke objekte kompanije Veropoulos čime je postao jedan od najvećih retail investitora u Grčkoj sa My Market supermarketima i METRO Cash&Carry centrima u kojima je zaposleno više od 10.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum