Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Home Center postao Home Plus i uveo novi maloprodajni brend Mini Home

Home Center postao Home Plus i uveo novi maloprodajni brend Mini Home

Home Center od nedavno posluje pod imenom Home Plus. Kompanija je nakon promene vlasničke strukture uvela i novi maloprodajni brend na tržištu pod imenom Mini Home otvaranjem prve prodavnice u šoping molu Delta City.

„Home Plus je sada 100% domaća kompanija. Promena vlasničke strukture neće se videti samo kroz promenu imena iz Home Centar u Home Plus, već i kroz dalji razvoj kompanije na tržištu Srbije koji će u narednom periodu biti vrlo dinamičan, kako kroz širenje maloprodajne mreže, tako i kroz uvođenje novih prodajnih formata i promenu asortimana artikala. Od nedavno je lansiran i novi prodajni brend otvaranjem prve prodavnice pod brendom Mini Home u Delta City-ju. Prve reakcije kupaca su pozitivne što nam daje polet da i u narednom periodu širimo brend Mini Home“, istakla je za Portal Retail Serbia, Emilija Stojaković, direktor marketinga i član UO Home Plus. Ona je dodala, da će kupcima na raspolaganju i dalje biti svih sedam maloprodajnih objekata, Home Plus na Beogradskom sajmu, u Ušću Šoping Centru, u sklopu Zemun Park-a, u Jagodini u sklopu Vivo Retail Park-a, u Novom Sadu u TC BIG, Home Plus u Nišu i u Kragujevcu u Šoping Centru Plaza.

U planu kompanije je da kupcima uskoro ponudi privatnu robnu marku Home Collection koja će obuhvatiti proizvode iz gotovo svih kategorija u asortimanu Home Plus-a. Kada je reč o daljem širenju prodajne mreže, ona je istakla da su u planu nova otvaranja kako bi bili još dostupniji svojim kupcima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum