Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Republika Srpska: Otvoren novi Super Kort, najavljeno širenje u Federaciju BIH

Republika Srpska: Otvoren novi Super Kort, najavljeno širenje u Federaciju BIH

Od nedavno prisutan i na tržištu Srbije, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Republici Srpskoj, Super Kort, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novog supermarketa.

Trgovački lanac Super Kort u vlasništvu kompanije Fructa Trade, svečano je otvorio novi supermarket u Loparama. Novi maloprodajni objekat, 29. po redu nalazi se na mestu nekadašnje robne kuće u tom gradu u kome je zaposleno preko 20 radnika. Duško Reljić, direktor kompanije Fructa Trade je na svečanom otvaranju istakao, da je novi Super Kort urađen po najvišim standardima u oblasti trgovine čime se obezbeđuje lakše i brže zadovoljenje kupaca, kao i održavanje standarda kvaliteta i sigurnosti upravljanja hranom. On je dodao, da kompanija Fructa Trade i Super Kort marketi imaju tendenciju širenja po celoj Republici Srpskoj i da za cilj imaju osvajanje tržišta Federacije BIH. U sklopu Super Kort-a Lopare nalazi se caffe-restoran i dečija igraonica, dok je posetiocima na raspolaganju i parking prostor oko objekta. 

Podsetimo, kompanija Fructa Trade od nedavno je započela poslovanje i u Srbiji otvaranjem prvog Super Kort supermarketa u Novom Sadu. Prilikom otvaranja menadžment je najavio širenje mreže otvaranjem velikog broja novih maloprodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum