Domaći trgovci DIS, PerSu i SP Marketi nastavljaju da šire maloprodajnu mrežu

Supermarket

Domaći trgovački lanci DIS, PerSu i Senta Promet nastavljaju da šire maloprodajnu mrežu otvaranjem novih marketa, ali i najavljivanjem marketa koji će biti otvoreni u narednom periodu. 

BB Trade koji poseduje više od 130. PerSu marketa u Vojvodini, nastavlja da širi prodajnu mrežu sa dva nova marketa. Trgovački lanac je saopštio, da je otvorio nove markete u mestima Kucura na adresi Trg oslobođenja 1 u opštini Vrbas i u Lazarevu nadomak Zrenjanina na adresi Ive Lole Ribara 50. "Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu "od svega po malo". Iz ponude izdvajamo odeljenje voća i povrća, pekarskih proizvoda i delikatesa", saopšteno je iz PerSu-a. 

Kompanija DIS takođe nastavlja širenje maloprodajne mreže u Vojvodini najavljivanjem novog marketa u Inđiji koji ulazi u završnu fazu gradnje. DIS će na jesen povećati svoje prisustvo i u Beogradu otvaranjem hipermarketa u sklopu Capitol Park-a u Rakovici, najvećeg retail parka u Beogradu. Capitol Park će se prostirati na više od 20.000 kvadrata i ponudiće oko 30 domaćih i svetskih brendova. 

Nakon što je otvorila market u Mokrinu, Senta Promet je otvorila i potpuno novi market u Molu. Novi SP market nalazi se na adresi Đure Daničića 24. i nudi širok izbor proizvoda za svakodnevnu kupovinu.