Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove Tuš i dm drogerije u Sloveniji i Bugarskoj

Nove Tuš i dm drogerije u Sloveniji i Bugarskoj

Slovenačka kompanija Tuš otvorila je novu drogeriju na domaćem tržištu, dok je nemački lanac dm nastavio ekspanziju u Bugarskoj otvaranjem 68. po redu drogerije. 

Tuš: Slovenačka trgovačka kompanija Tuš otvorila je novu 41. po redu drogeriju na domaćem tržištu koja se nalazi u sklopu Tuš Centra u Slovenskoj Bistrici. Tuš je naveo, da je u novoj drogeriji ponudio veliki izbor kozmetike svetskih brendova, uključujući i širok asortiman dekorativne kozmetike za osetljivu kožu. U ponudi se nalazi i veliki izbor programa za leto, farbi za kosu i parfema. »U Tuš-u nastojimo da poštujemo želje kupaca prateći savremeni trend za kupovinu. Ponosni smo što smo prisutni i u malim slovenačkim gradovima i selima,« navedeno je prilikom otvaranja drogerije iz kompanije. Nova Tuš drogerija biće otvorena svakog radnog dana od 08 do 20h i nedeljom, uključujući i praznike od 08 do 12h. 

dm: Nemački kompanija dm otvorila je novu, 68. po redu drogeriju u Bugarskoj i 29. po redu u Sofiji. U ponudi se nalazi oko 14.000 proizvoda, od kojih je 270 organskih proizvoda, 220 proizvoda sa sertifikatom prirodne i više od 100 proizvoda organskog porekla za bebe. dm je u Bugarskoj prisutan osam godina i trenutno zapošljava 500 radnika. Prva drogerija otvorena je 29. januara 2009. godine u gradu Vidin.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum