Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hrvatska: Otvoren novi TOMMY hipermarket

Hrvatska: Otvoren novi TOMMY hipermarket

Hrvatski trgovački lanac TOMMY, otvorio je u Vodicama drugi hipermarket u kome je zaposleno četrdesed novih radnika.

Novi maloprodajni objekat, trgovac je svečano otvorio u Vodicama 18.maja u 8h na adresi Ćirila i Metoda 11. TOMMY je novim otvaranjem sada prisutan na dve lokacije u Vodicama i na ukupno trinaest u Šibensko - Kninskoj županiji. Hipermarket se prostire na više od 800 kvadrata prodajne površine i nudi posebno biran izbor artikala. U sklopu trgovačkog objekta nalazi se i pekara Bobis koja nudi širok izbor pekarskih proizvoda. Hipermarket poseduje odeljenje voća i povrća, ribarnicu, odeljenje sa više od pedeset gotovih jela i širok izbor delikatesa. 

Povodom otvaranja novog hipermarketa, TOMMY je nagrađivao prve kupce sa poklon bodovima i akcijskim sniženjima. Radno vreme objekta svakim danom i vikendom je od 07 do 21h. 

Podsetimo, TOMMY je od početka godine otvorio veliki broj novih i renoviranih maloprodajnih objekata, među kojima su hipermarket u Dubrovniku, supermarket u Viškovu, market u Crkvenici i maximarket u Zadru.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum