Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS supermarket i u Lazarevcu

DIS supermarket i u Lazarevcu

U Lazarevcu je 30. oktobra otvoren šesti u nizu DIS marketa. U ovom objektu meštanima Lazarevca ponudeno je više od 15.000 artikala prehrambene robe, kućne hemije i bele tehnike. DIS mini pijaca sa svežim voćem i povrćem, ribarnica sa bogatim izborom sveže i smrznute ribe i mesara, upotpunjuju ponudu ovog marketa. Račun za željene proizvode, kupci mogu da plate na 16 kasa.

DIS market u Lazarevcu, svrstava se u kategoriju većih marketa. Na površini od 4.000 kvadrata od čega polovinu zauzima prodaja, smešten je i ekspres restoran sa bogatim menijem i 96 mesta za sedenje, prodavnica računarske opreme, dva butika  i sportska kladionica.

Za posetioce je obezbeđeno i 250 parking mesta. Na dan otvaranja marketa u Lazarevcu, DIS je promovisao sopstvenu robnu marku pod nazivom “DOBRO”, a društvenu zajednicu kompanija DIS podržala je donacijama u visini od 80.000 dinara po koliko su dobili Udruženje osoba sa invaliditetom “Hipokrat” i porodica Stevanović iz Lazarevca.

 

Izvor: DIS, Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum