Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ahold Delhaize: Nastavlja se modernizacija prodajne mreže u Srbiji

Ahold Delhaize: Nastavlja se modernizacija prodajne mreže u Srbiji

Shop&Go lanac u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe nastavlja da modernizuje svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem potpuno renoviranog marketa u centru Beograda. 

Trgovačka grupa i dalje poseduje najveću maloprodajnu mrežu u Srbiji sa više od 400 prodajnih objekata. Pored našeg tržišta, kompanija planira da tokom 2017. godine otvori nove skladišne kapacitete u Grčkoj i novih trideset supermarketa sa oznakom AB u koje će investirati više od sto miliona evra. Od početka godine, nastavila se ekspanzija i u Rumuniji otvaranjem novih supermarketa Mega Image i Shop&Go.

U Srbiji se nastavlja modernizacija maloprodajne mreže otvaranjem renoviranog marketa u centru Beograda. Više o otvorenom marketu: 

  • Shop&Go market
  • Adresa: Balkanska 27. Beograd
  • Radno vreme: 7-21h (ponedeljak-subota) i 7.30-15h (nedelja)
  • Ukupna površina marketa + magacinski prostor: 84.90m2
  • Prodajna površina: 34.11m2

Povodom otvaranja renoviranog Shop&Go marketa, trgovac je potrošačima obezbedio popust na svaku kupovinu od -10%, izuzev određenih i artikala na akcijskim sniženjima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum