Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator se vraća na tržište BiH

Mercator se vraća na tržište BiH

Slovenačka trgovačka kompanija Mercator se vraća na tržište BiH preuzimanjem dva Agrokorova trgovačka lanca, Konzum i Velpro.

Kako je saopštio Anto Ramljak, poverenik Vlade Hrvatske za Agrokor, kompanija Agrokor u BiH posluje stabilno, a Mercator će preuzeti obaveze za dobavljače i zaposlene, održavanjem radnih mesta i vraćanjem dugova.

Zbog krize i situacije u Agrokoru, dobavljači u Bosni i Hercegovini počeli su sa obustavom isporuke robe Konzumu, tako da bi navedeno preuzimanje od strane Mercatora trebalo da vrati pouzdanje dobavaljača u ovaj trgovinski lanac i osigura redovnu isplatu dugovanja.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum