Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaje se još jedan trgovački lanac u Grčkoj

Prodaje se još jedan trgovački lanac u Grčkoj

Pad standarda stanovnika Grčke, visoki operativni troškovi i novi porezi, odnose još jedan trgovački lanac u toj državi u istoriju. Lanac 3B Markets (Vasilagas) u narednih nekoliko nedelja dobiće novog vlasnika, saznaje Retail Serbia. 

Trgovački lanac sa severa Grčke 3B Markets u vlasništvu porodice Vasilagas uskoro će dobiti novog vlasnika. U 2016. godini, trgovac je ostvario promet od 35 miliona evra, ali i zabeležio velike gubitke. Poslednjiih nedelja u marketima ovog lanca primetan je manji izbor artikala, dok su pojedini marketi bili i zatvoreni za potrošače. Kako saznajemo, u narednih nekoliko nedelja doći će do prodaje lanca koji je poslovao sa nižim maržama u odnosu na konkurente. 

Retail Serbia Tim je nekoliko puta obilazio grčke supermarkete među kojima su bili i objekti 3B Markets-a. Na policama ovog trgovca se pored velikog izbora domaćih i stranih brendova, nalazio i izbor proizvoda poreklom iz Srbije. I pored toga što nema zvaničnih saopštenja o budućem vlasniku, uspeli smo da saznamo da kupac dolazi iz Francuske. Kompanija Vasilagas će nakon prodaje maloprodajne mreže svoje poslovanje nastaviti kroz veleprodaju robe široke potrošnje i razvoj nekretnina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum