Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KTC otvorio novi supermarket i benzinsku stanicu

KTC otvorio novi supermarket i benzinsku stanicu

Hrvatski KTC svečano je otvorio novi trgovački centar u sklopu kojeg posluje supermarket poljoprivredna apoteka, caffe bar i benzinska stanica, saopštio je trgovac. 

Novi KTC trgovački centar otvoren je u Jalžabetu i doneo je 28. novih radnih mesta. U sklopu njega posluje supermarket, poljoprivredna apoteka, caffe bar i benzinska stanica. Kako je navedeno, supermarket koji se prostire na 560 kvadrata prodajne površine nudi širok izbor svežeg mesa, suhomesnatih proizvoda, mlečnih proizvoda, voća i hleba. Potrošačima će biti dostupan od ponedeljka do subote od 06 do 22h i nedeljom od 06 do 20h. Pored supermarketa u sklopu trgovačkog centra je otvoren i caffe bar kao i poljoprivredna apoteka koja zauzima površinu od 120 kvadrata. 

Svečanu vrpcu presekli su Predsednik Upravnog odbora KTC, Ivan Katavić i gradonačelnik Križevaca, Branko Hrg. Povodom otvaranja, kompanija je obezbedila posebna akcijska sniženja i muzičko zabavni sadržaj.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum