Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zadar dobio hipermarket na 2.400m2

Zadar dobio hipermarket na 2.400m2

U Zadru je svečano otvoren diskont hipermarket Trgocentar koji nudi novi koncept na više hiljada kvadratnih metara.

Diskont Trgocentar u Zadru, otvoren je na adresi Gardijske brigade 1. Ukupna površina objekta iznosi 2.400 kvadrata, od čega je 500 kvadrata klasična maloprodaja, dok se u drugom delu na prodajnoj površini od 1.000 kvadrata nalazi poseban diskont deo otvoren za sve kupce u kome se nudi roba isključivo u transportnim pakovanjima. Iz Trgocentra su istakli da se od sada u novom objektu nalazi roba kako za fizička, tako i za pravna lica. U ponudi se nalazi veliki izbor tradicionalnih proizvoda iz Zadarske županije, pršute, sireva, vina i ulja. 

Kako je nastao Trgocentar Zadar?

Trgovinski Savez d.o.o. je preduzeće nastalo udruživanjem članica Udruženja trgovaca Sisak i Udruženja trgovaca Zadarske županije koje je u svom delovanju prvenstveno servis svojih članica-suvlasnika te je ujedno i poslovni subjekt - kupac kao i bilo koja svoja članica. Trgovinski Savez trenutno ima 124 članice sa 230 prodajnih objekata ukupne površine u totalu preko 14 000 m2. Trgovinski Savez ima i svoja dva logistička centra (skladišta) u Zadru i u Lučkom, a kroz trgovine članice dnevno prođe preko 35.000 kupaca što statistički na godišnjoj nivou broji 15.000.000 kupovina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum