Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Profi napravio ekspanziju otvaranjem 30. marketa

Profi napravio ekspanziju otvaranjem 30. marketa

Jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Rumuniji, Profi, napravio je snažnu ekspanziju u Temišvaru otvaranjem trideset marketa u tom gradu.

Temišvar je prvi grad u Rumuniji u kome je ovaj lanac prisutan na čak trideset mesta. Trgovačka kompanija je nedavno otvorila novi market koji zauzima površinu od 250 kvadrata celokupne i 120 kvadrata prodajne površine. Uz novootvoreni market u tom gradu, Profi nastavlja ekspanziju i u ostalim delovima zemlje otvaranjem još četiri marketa. Novi Profi marketi se prostiru od 200 do 590 kvadrata i nude širok asortiman proizvoda za svakodnevnu kupovinu. Novim otvaranjima Profi je zadržao poziciju lanca koji ima najveću geografsku pokrivenost u 298 mesta sa 556 marketa rasprostranjenih u manjim i većim mestima.

Profi je najavio da će tokom ove godine otvoriti sto novih marketa širom Rumunije. Kompanija trenutno kroz maloprodajnu mrežu i distributivne centre zapošljava 12.000 radnika.
Po ostvarenom prometu i površini prodajnog prostora, lidersku poziciju u Rumuniji i dalje drži grupacija Ahold Delhaize sa nekoliko maloprodajnih brendova na više od 500 lokacija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum