Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Republika Srpska: TROPIC otvara nove markete i uvodi novi koncept

Republika Srpska: TROPIC otvara nove markete i uvodi novi koncept

Trgovački lanac TROPIC, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novih maloprodaja ali i uvođenjem novog koncepta u markete.

22. maja, kompanija je svečano otvorila novi TROPIC market u Trebinju, na adresi Trebinjskih brigada 50. u kome je uveden novi koncept i koji je zaposlio 17. novih radnika. Kako se navodi u saopštenju, novi koncept maloprodajnog objekta TROPIC marketa, kupcima pruža potpuno iskustvo u kupovini, a u novootvorenom objektu, uz širok asortiman proizvoda se nalaze i odeljenja mesa i gastro odeljenje sa velikim izborom gotovih jela. „U Trebinju poslujemo na četiri lokacije, a sve to zbog kupaca koji prepoznaju vrednosti domaćeg trgovačkog lanca. Trudimo se da poverenje opravdamo dobrom uslugom, kvalitetnom i raznovrsnom ponudom, kao i cenovnom politikom“, istakli su iz trgovačke kompanije. 

TROPIC je krajem prošle godine u Bijeljini, otvorio jedan od najmodernijih hipermarketa u Republici Srpskoj koji se prostire na više hiljada kvadrata i koji nudi širok izbor artikala. U sastavu kompanije TROPIC posluje i lanac mojMarket koji se nalazi na više od dvadeset lokacija u Banja Luci i okolini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum