Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Discount Markt nastavlja ekspanziju otvaranjem 49. po redu diskonta

Discount Markt nastavlja ekspanziju otvaranjem 49. po redu diskonta

Grčki Discount Markt koji se nalazi u fazi ekspanzije u severnim delovima zemlje nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem još jednog diskonta.

Uz brojna akcijska sniženja, koktel i zabavni program, u Grčkoj je svečano otvoren novi, 49. po redu Discount Markt u gradu Nea Kalikratia, nedaleko od Soluna. Moderni maloprodajni diskont nudi više hiljada prehrambenih i neprehrabmenih artikala, domaćih proizvođača, svetskih brendova ali i manje poznatih iz Poljske, Bugarske, Nemačke i Italije, kao i veliki izbor robnih brendova. Novi diskont nudi pijacu, pekaru i odeljenje gotovih jela. Objekat se prostire na oko 500 kvadrata, a kupcima je na raspolaganju info pult i nekoliko desetina parking mesta. 

Discount Markt je grčki trgovački lanac koji se nalazi na 49. lokacija u severnom delu zemlje. Trgovac je u Solunu prisutan na 26. lokacija, dok su ostali maloprodajni objekti uglavnom rasprostranjeni u turističkim mestima u njegovoj blizini. Menadžment je nedavno istakao, da je kompanija veoma zainteresovana za uspostavljanje saradnje sa novim partnerima koji mogu da ponude uvek sveže i kvalitetne proizvode

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum