Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Formiranje nacionalne asocijacije trgovaca na malo

Formiranje nacionalne asocijacije trgovaca na malo

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević najavio je formiranje nacionalne asocijacije maloprodavaca.
On je rekao da je to ministarstvo u saradnji sa trgovinskim kompanijama i alijansama iniciralo osnivanje asocijacije koja bi se borila za interese trgovaca na malo.

"Asocijacija bi okupila sve trgovine na malo po modelu Saveza nemačkih maloprodavaca, koji posluje već 80
godina, ima oko 100.000 članova i 250 milijardi evra prometa godišnje", rekao je Milosavljević.
Prema rečima ministra, zadatak novoosnovane asocijacije biće da artikuliše interese maloprodavaca, državnih organa i ostalih javnih i profesionalnih institucija.
Takozvane male trgovine u Srbiji imaju dugogodišnju tradiciju i veoma su popularne, bez obzira na veliki broj megamarketa.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum