Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Shop&Go market u Beogradu na 205m2

Otvoren novi Shop&Go market u Beogradu na 205m2

Trgovačka Grupa Ahold Delhaize, nastavlja da investira u maloprodajni sektor na tržištu Srbije otvaranjem novog Shop&Go marketa u Beogradu, saopšteno je iz kompanije. 

Novi Shop&Go market otvoren je u Beogradu 24.maja u 08h, na adresi Koste Nađa 34b. Kako je navedeno iz flijale Ahold Delhaize u Srbiji, novootvoreni maloprodajni objekat se prostire na 205.5 kvadrata, od čega prodajna površina zauzima 127.5 kvadrata. Kupcima će pored širokog asortimana, na raspolaganju biti i dve kase. 

Shop&Go lanac marketa prisutan je i na tržištima Rumunije i Grčke, na kojima je Grupa Ahold Delhaize prisutna sa više stotina maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum