Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TROPIC nastavlja ekspanziju otvaranjem novog marketa u Prijedoru

TROPIC nastavlja ekspanziju otvaranjem novog marketa u Prijedoru

Nakon novootvorenog marketa u Trebinju, trgovački lanac TROPIC, nastavlja ekspanziju otvaranjem novog marketa i u Prijedoru.

Kako je saopšteno iz kompanije, novi TROPIC market u Prijedoru, na adresi Mladena Stojanovića br.3, svečano je otvorenog 07.juna u 08h. U novom potpuno uređenom i savremenom marketu u kome je zaposleno 26 radnika, kupcima je ponuđen širok asortiman proizvoda, veliki izbor voća i povrća, odelenje mesa i gastro odeljenje sa više od sto gotovih jela.

„Novi koncept maloprodajnog objekta koji kupcima pruža potpuno novo iskustvo u kupovini sa TROPIC marketom stigao je i u Prijedor. Svojim kupcima smo na dan otvaranja i narednih dana pripremili akcijska sniženja i poklone, dok je za najmlađe posetioce pripremljen zabavni program sa animatorima”, izjavila je ispred trgovačkog lanca Aleksandra Marković, portparol Tropic-a.

Podsetimo, TROPIC je nedavno otvorio i novi market u Trebinju u kome je takođe uveden novi koncept i koji zapošljava 17 radnika. TROPIC je danas prisutan na 52. lokacije širom BIH, a u planu je dalje širenje prodajne mreže i otvaranje tržnog centra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum