TROPIC nastavlja ekspanziju otvaranjem novog marketa u Prijedoru

tropic r srpska

Nakon novootvorenog marketa u Trebinju, trgovački lanac TROPIC, nastavlja ekspanziju otvaranjem novog marketa i u Prijedoru.

Kako je saopšteno iz kompanije, novi TROPIC market u Prijedoru, na adresi Mladena Stojanovića br.3, svečano je otvorenog 07.juna u 08h. U novom potpuno uređenom i savremenom marketu u kome je zaposleno 26 radnika, kupcima je ponuđen širok asortiman proizvoda, veliki izbor voća i povrća, odelenje mesa i gastro odeljenje sa više od sto gotovih jela.

„Novi koncept maloprodajnog objekta koji kupcima pruža potpuno novo iskustvo u kupovini sa TROPIC marketom stigao je i u Prijedor. Svojim kupcima smo na dan otvaranja i narednih dana pripremili akcijska sniženja i poklone, dok je za najmlađe posetioce pripremljen zabavni program sa animatorima”, izjavila je ispred trgovačkog lanca Aleksandra Marković, portparol Tropic-a.

Podsetimo, TROPIC je nedavno otvorio i novi market u Trebinju u kome je takođe uveden novi koncept i koji zapošljava 17 radnika. TROPIC je danas prisutan na 52. lokacije širom BIH, a u planu je dalje širenje prodajne mreže i otvaranje tržnog centra.