Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Banja Luka: cm cosmetic market otvoren na preko 700m2

Banja Luka: cm cosmetic market otvoren na preko 700m2

Prodajna mreža cm cosmetic market bogatija je za još jedan maloprodajni objekat koji je otvoren u Banja Luci.

Kako se navodi u saopštenju, cm cosmetic market na preko 700 kvadrata prodajne površine, svečano je otvoren početkom juna u Banja Luci, na adresi Gorana Kovačića bb, u sklopu Tropic tržnog centra. Ovo je sedma po redu cm poslovnica u glavnom gradu Republike Srpske u kojoj je zaposleno deset radnika. U ponudi se nalazi širok spektar dekorativne kozmetike, parfema, proizvoda za negu lica i tela, zdrava hrana, cm Pharm, cm Beauty corner, kao i kutak za mame i bebe.

Nešto ranije, cm je otvorio i drogeriju u Mostaru koja se nalazi u sklopu Mepas Mall-a. Četvrta po redu poslovnica u tom gradu prostire se na 360 kvadrata prodajne površine i zapošljava osam radnika.

Iz cm-a su istakli, da će se i u narednom periodu fokusirati na otvaranje novih poslovnica i zapošljavanju novih radnika u svim delovima BIH.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum