Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren šoping centar SAMALD (Woby Haus, Aman Plus, Win Win i JYSK)

Otvoren šoping centar SAMALD (Woby Haus, Aman Plus, Win Win i JYSK)

U Novom Pazaru je svečano otvoren šoping centar SAMALD, koji je ponudio supermarket i nekoliko trgovaca neprehrambenih artikala.

Novootvoreni maloprodajni centar na više hiljada kvadratnih metara se nalazi u ulici Čerkez Mahala. Svoje trgovine u sklopu njega su otvorili AMAN Plus, JYSK, Woby Haus i Win Win. Direktor centra SAMALD, Ćemir Šemsović, je izjavio, da je otvaranjem zaposlen veliki broj radnika, kao i da je u planu da se u centar dovedu i drugi poznati maloprodajni brendovi. On je istakao, da je centar u pregovorima sa kompanijama H&M, Deichmann, ali i sa nemačkim lancem drogerija dm o otvaranju filijale u SAMALD-u. Centar će uskoro dobiti ugostiteljski objekat i dečiju igraonicu što će upotpuniti ponudu celokupnog kompleksa. 

Woby Haus je saopštio, da se prodajni objekat u novom centru prostire na 350 kvadrata prodajnog prostora. Ponuda obuhvata širok asortiman ručnog i električnog alata i opreme za domaćinstvo.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum