Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BILLA preuzima dva supermarketa, otvaranje na jesen

BILLA preuzima dva supermarketa, otvaranje na jesen

Rewe Grupa je kroz svoju Billa filijalu u Bugarskoj, preuzela dva nekadašnja supermarketa trgovca Pikadili koji su nedavno zatvoreni.

Kako je najavljeno iz Bille, kompanija će preuzeti dva nekadašnja supermarketa Pikadili u tržnim centrima Hemus (City Center) i Mall Of Sofia. Objekti će zauzimati ukupnu površinu od 3.000 kvadrata, od čega će nešto više od 2.000 kvadrata biti komercijalni prostor. Direktor Billa Bugarska, Bojko Sačanski, je izjavio, da će dva supermarketa koja će biti preuzeta otpočeti svoje poslovanje u drugoj polovini godine. On je dodao, da će Billa ukupno do kraja tekuće godine otvoriti deset novih supermarketa i tako nastaviti stabilan rast i širenje prodajne mreže. 

Podsetimo, Pikadili je nedavno proglasio stečaj nakon čega je celokupna mreža supermarketa u Bugarskoj zatvorena. Potpunu kontrolu nad objektima preuzeo je kretitor Investbank.. 

Rewe Grupa je u poslednje dve godine napravila krupne korake na Balkanu. Mreže supermarketa Billa u Rumuniji i Hrvatskoj, kao i Penny u Bugarskoj su prodate, dok je nastavljeno poslovanje Bille u Bugarskoj i najavljena dalja ekspanzija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum