Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Masoutis otvorio dva Cash&Carry-a i novi supermarket

Masoutis otvorio dva Cash&Carry-a i novi supermarket

Trgovac Masoutis je svečano otvorio tri nova trgovačka centra i učvrstio svoju poziciju lidera na severu Grčke.

U gradu Kastori, kompanija je svečano otvorila novi supermarket koji se prostire na 1.000 kvadrata prodajne površine. Kako je navedeno u saopštenju, u novom supermarketu urađenom po novom konceptu zaposleno je 27 radnika. Objekat raspolaže sa pet kasa i velikim praking prostorom. Iz kompanije Diamantis Masoutis S.A. je navedeno, da su potrošači dobro prihvatili novi model Masoutis prodavnice kao i da će zadržati pociju lidera na severu zemlje. Novim otvaranjem, trgovac je prisutan na ukupno 267. lokacija. 

Nešto ranije, Masoutis je otvorio i dva nova veleprodajna centra u kojima nudi veliki izbor artikala svih grupa. Trgovački centri nalaze se na ostrvu Lezbos i u gradu Agrinion.
Povodom otvaranja, trgovac je u svim prodajnim objektima pripremio akcijska sniženja i popuste korišćenjem Mas Card i za inose preko 15evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum