Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U obilasku novih proizvodnih pogona kompanije Nelly vrednih 3 miliona evra, uskoro novi DC u Beogradu

U obilasku novih proizvodnih pogona kompanije Nelly vrednih 3 miliona evra, uskoro novi DC u Beogradu

Kompanija Nelly iz Loznice, svečano je otvorila novu proizvodnu liniju u koju je investirala tri miliona evra.

Kako je rečeno iz kompanije prilikom jučerašnjeg obilaska fabrike, otvaranjem je povećan asortiman proizvoda i celokupna proizvodnja za 80%, ali i zaposleno 50 novih radnika.

Nove proizvodne kapacitete domaće kompanije Nelly iz Loznice, svečano su otvorili, direktor fabrike, Mitar Obradović i Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, Aleksandar Vulin. Direktor, Mitar Obradović je istakao, da je sporazumom CEFTA omogućen izvoz proizvioda na prostoru bivše Jugoslavije, bez carine, ali i da se proizvodi kompanije Nelly nalaze u svih 9000 x5 marketa širom Rusije. On je dodao, da će rusko tržište za njih ostati prioritet, ali i da se Nelly čokolade izvode u još 12 zemalja.

Novi asortiman Nellina mlečnih čokolada predstavlja vrhunac napora srpskih tehnologa koji su proizveli premijum domaće čokolade koje mogu da pariraju svetskim brendovima, istakli su iz kompanije.

Trgovinski predstavnik Ruske federacije Andrej Nikolajevič Hripunov, istakao je da je saradnja između Republike Srbije i Ruske federacije sjajna i da kada je reč o fabrici Nelly to nije samo saradnja sa Ruskom federacijom nego i sa Belorusijom, Jermenijom gde se takođe mogu naći Nelly proizvodi, rekavši da ga ne bi začudilo da se jednog dana Nelly fabrika otvori i u samoj Ruskoj federaciji.

Ministar, Aleksandar Vulin je istakao, da je Nelly primer preduzetništva kakvog se nadamo da će biti mnogo češće u Srbiji. On je naglasio, da je Nelly porodično preduzeće u kome rade sve generacije, ali i da u njemu trenutno radi 300 radnika.

Otvaranjem novih proizvodnih kapaciteta, kompanija Nelly je investirala tri miliona evra, zaposlila pedeset novih radnika i ponudila četrdeset novih proizvoda. U planu je da se uskoro otvori i novi distributivni centar u Beograd kako bi proizvodi bili još bliži kupcima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum