Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: DEDEMAN 14. juna otvorio najveći DIY centar na 30.000m2, 16. juna otvoren na 12.500m2

Region: DEDEMAN 14. juna otvorio najveći DIY centar na 30.000m2, 16. juna otvoren na 12.500m2

Trgovačka kompanija DEDEMAN, svečano je otvorila najveći DIY centar u Rumuniji koji se prostire na 30.000 kvadrata. Nedugo zatim, kompanija je otvorila još jedan maloprodajni centar i najavila još veću ekspanziju.

Kako se navodi u saopštenju, DEDEMAN je 14.juna, svečano otvorio najveći DIY centar u Rumuniji koji se prostire na 30.000 kvadrata i u koji je investirano preko 36 miliona evra. Novi trgovački objekat nalazi se u Bukureštu u blizini IKEA i Baneasa Shoping Centra. Radovi na izgradnji novootvorenog DEDEMAN-a koji zapošljava više od 280 radnika, započeti su prošle godine. Ovo je ujedno i najveća investicija u maloprodaji koja potrošačima nudi sve za dom i baštu, auto opremu, sanitarije, građevinski materijal, ukrase, tehniku i sezonski program. Kupcima je na raspolaganju i parking sa 500 mesta, kao i garažni deo sa 264 parking mesta. 

Samo dva dana nakon otvaranja najvećeg centra, DEDEMAN nastavlja snažnu ekspanziju otvaranjem još jednog maloprodajnog centra 16. juna u gradu Hunedoara. Novi objekat prostire se na 12.500 kvadrata, zapošljava 168 radnika a kupcima je na raspolaganju i parking sa 313 mesta. U novi DEDEMAN investirano je oko 11,5 miliona evra.

DEDEMAN je najavio da će u veoma uskoro otvoriti još dva nova trgovačka centra i zadržati lidersku poziciju na tržištu Rumunije. Kompanija je osnovana 1992. godine otvaranjem prvog centra u gradu Bakau i nalazi se u vlasništvu 100% domaćeg kapitala. DEDEMAN trenutno zapošljava 9.800 radnika, a potrošačima nudi oko 45.000 proizvoda, domaćih proizvođača, kao i iz Francuske, Španije, Italije, Kine, Slovačke, Nemačke i Poljske.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum