Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Muller pravi ekspanziju u Hrvatskoj sa devedeset poslovnica

Muller pravi ekspanziju u Hrvatskoj sa devedeset poslovnica

Nemački lanac drogerija Muller (Müller) planira da napravi snažnu ekspanziju u Hrvatskoj do kraja godine, kako bi poslovao na ukupno 90. lokacija. 

Muller je 14. juna svečano otvorio novu drogeriju u Biogradu na Moru, koja se nalazi u sklopu Bure centra. Nova poslovnica prostire se na 400 kvadrata prodajne površine i potrošačima nudi širok izbor od kozmetike do igračaka. Međunarodni direktor prodaje u Muller-u, Sanel Skenderović, je izjavio, da ovim otvaranjem kompanija ostvaruje svoj plan jačanja na hrvatskom tržištu, koje mu je zanimljivo zbog velikog potencijala, a lokacije na Jadranu zbog turističkih sezona. 

Početkom godine, Muller je preuzeo celokupnu mrežu drogerija Kozmo, a do kraja tekuće planira da bude prisutan na ukupno 90. lokacija čime će se svrstati među vodeće trgovačke lance u sektoru drogerija u Hrvatskoj.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum