Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti FANTASTIKO otvorio prvi hipermarket van Sofije, u planu investicije od preko 20 miliona

FANTASTIKO otvorio prvi hipermarket van Sofije, u planu investicije od preko 20 miliona

Bugarski trgovački lanac FANTASTIKO, otvorio je prvi hipermarket van Sofije, ali i najavio velike aktivnosti u narednom periodu.

Bugarski lanac FANTASTIKO, saopštio je da je otvorio prvi hipermarket van Sofije u gradu Elin Pelin, koji se prostire na 2.200 kvadrata i na zemljišnoj površini od preko 4.720 kvadrata. Ovo je prva investicija van glavnog grada Bugarske, a iz trgovačke kompanije najavljuju otvaranje novih maloprodajnih jedinica i u ostalim gradovima. U novi hipermarket trgovac je investirao sedam miliona leva ( oko 3,5 miliona evra ) i otvorio 70 novih radnih mesta. Potrošačima je ponuđen širok asortiman svežeg voća i povrća, ribe, kozmetike, dijet program i veliki izbor sokova. U ponudi se nalazi i veliki izbor bele tehnike i malih kućnih aparata. 

Kako je navedeno u saopštenju, FANTASTIKO će do kraja tekuće godine investirati 20 miliona leva, kako u širenje prodajne mreže, tako i u modernizaciju potojeće. 

Podsetimo, za proteklih godinu i po dana u Bugarskoj više ne posluju Penny, Carrefour-Marinopoulos i od nedavno domaći trgovac Pikadili koji je proglasio stečaj. Pored Fantastika, nove velike aktivnosti najavili su LIDL i Kaufland, BILLA, i litvanska Maxima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum