Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi supermarket PLODINE, investicija od preko pet miliona evra

Novi supermarket PLODINE, investicija od preko pet miliona evra

Trgovački lanac PLODINE, saopštio je da je otvorio novi supermarket u gradu Ninu u koji je investirano pet miliona evra.

Kako se navodi, novi supermarket PLODINE u Ninu na adresi Franje Tuđmana 9, svečano je otvoren u petak 16.6.2017. godine u 09h. Novi prodajni centar PLODINE, 78. po redu prostire se na površini 2.000 kvadratnih metara sa 15.000 artikala, a kupcima je na raspolaganju i praking sa 180 mesta. U objekat je investirano pet miliona evra i zapošljava 45 radnika. Radno vreme supermarketa je svakodnevno od 07 do 22h. 

Iz kompanije su istakli da prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mesto među njima zauzimaju, odeljenje zelene tržnice koji nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odeljenje mesa i pekaru. 

Novitet u supermarketu Plodine Nin je samouslužna pekara, koja nudi sveže i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice. 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve od sitnih kućnih potrepština, preko tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum