Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd: Otvara se prvi Swedish food market

Beograd: Otvara se prvi Swedish food market

Kompanija IKEA će 10. avgusta u sklopu svoje prve robne kuće u Srbiji otvoriti i market u kome će ponuditi prehrambene proizvode. 

Kako je potvrđeno za portal Retail Serbia, prodavnica švedske hrane Swedish food market je integralni deo robne kuće i imaće isto radno vreme od 10 do 21h. Market će ponuditi losos, ćuftice, škampe, veliki izbor sosova, džemića, kao i veliki izbor slatkiša, ukupno od 140 do 180 proizvoda, dok će ih najviše biti u vreme Božićnih praznika kada će asortiman biti proširen.

Prodavnica svedske hrane Swedish food market je deo IKEA Food odeljenja koje će osim prodavnice prehrambenih proizvoda, ponuditi i restoran za goste, bistro i restoran za zaposlene. Kupcima će na raspolaganju biti dve kase.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum