Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl Srbija: Počela izgradnja marketa u Kragujevcu

Lidl Srbija: Počela izgradnja marketa u Kragujevcu

Kompanija Lidl Srbija, otpočela je radove na izgradnji marketa i u Kragujevcu, potvrđeno je danas iz trgovačke kompanije portalu Retail Serbia.

Kako je navedeno, Lidl je ovog meseca započeo radove na izgradnji marketa u Kragujevcu koji će se nalaziti u ulici Save Kovačevića. Trenutno su u toku radovi na pripremanju terena, a bez obzira na to kada se izgradnja završi, nijedan objekat neće biti otvoren pre 2018. godine. Prodavnica u Kragujevcu će se prostirati na oko 2.500 kvadrata bruto površine, a gradi se sa glavnim poslovnim ciljevima Lidl-a: pružiti kupcima najbolje iskustvo kupovine, izgraditi sigurno i prijatno mesto za rad zaposlenih i biti društveno odgovorna kompanija.

Lidl je deo Schwarz Grupe koja je prisutna na više od 10.000 lokacija. Kompanija je nedavno otvorila Lidl market u Velikoj Gorici u Hrvatskoj koji se prostire na oko 1.200 kvadrata prodajne površine. Ekspanzija širenja prodajne mreže se nastavlja i u Rumuniji u kojoj je otvoren novi Kaufland diskont hipermarket u gradu Krajova. Ovo je 115. po redu Kaufland u Rumuniji u kome je zaposleno 100 radnika, a kupcima je na raspolaganju prodajni prostor od blizu 2.500 kvadrata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum