Hipermarket VOLI na dva nivoa i 3.000m2

Voli Crna Gora

Crnogorska trgovačka kompanija VOLI, svečano je danas otvorila još jedan hipermarket, ali i najavila modernizaciju prodajnog objekta Naš Diskont.

22. juna, kompanija VOLI proširila je svoju prodajnu mrežu otvaranjem novog hipermarketa u Ulcinju. Prodajni objekat se prostire na dva nivoa i zauzima blizu 3.000 kvdarata, od čega prodajna površina u prizemlju zauzima 830 kvadrata i dodatnih 610 kvadrata na spratu. Ovo je ujedno i prvi hipermarket ove trgovačke kompanije u Ulcinju, a u modernom prostoru ponuđen je širok asortiman domaćih i uvoznih brendova. Novi VOLI hipermarket raspolaže sa sedam kasa a ispred objekta se nalazi i 65 parking mesta. 

Kako su istakli iz VOLI-a, hipermarket poseduje najsavremeniju opremu za skladištenje i izlaganje robe, implementirane HACCP standarde i niz internih procedura i standarda karakterističnih za VOLI, a sa dubokim uvažavanjem navika i pravila društvene zajednice. VOLI je novim otvaranjem zaposlio 50 novih radnika iz Ulcinja i okolnih mesta. 

Povodom otvaranja hipermarketa, VOLI je pripremio brojna akcijska sniženja, a deset najugroženijih porodica će od kompanije dobiti pakete u vrednosti od po 200 evra. 

Kompanija VOLI je saopštila da će zbog modernizacije marketa Naš Diskont u Podgorici od 23. juna objekat biti zatvoren za potrošače kao i da će do 22.juna trajati rasprodaje samo u tom marketu.