Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rossmann proširuje asortiman i otvara najveću drogeriju u našem regionu

Rossmann proširuje asortiman i otvara najveću drogeriju u našem regionu

Filijala Rossmann-a u Mađarskoj otvara najveću drogeriju u svom poslovnom sistemu i našem regionu, ali i proširuje ponudu u svom asortimanu uvođenjem novih brendova.

Rossmann će 3.jula svečano otvoriti najveću drogeriju u Mađarskoj i regionu. Na dve hiljade kvadrata prodajnog prostora, kupcima će se ponudi širok asortiman kozmetike, proizvoda za negu, proširen asortiman LEGO programa i nekoliko novih brendova šminke. Ponuda će obuhvatiti i proširena ponuda BIO programa, proizvode iz asortimana Private Label, organske hrane i apoteku. Povodom otvaranja, Rossmann je saopštio da će na dan otvaranja kupcima pored akcijskih sniženja ponuditi i popust od -10%. 

Nemački lanac drogerija je nedavno objavio da će u narednom periodu otvoriti 250 novih filijala. Ipak, iz kompanije nije najavljen mogući ulazak i na tržište Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum